Så skete det: Miami Heats fantastiske stime brudt

28. marts 2013 10:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Så skete det: Miami Heats fantastiske stime brudt
Billede mangler

Med superstjernerne LeBron James og Dwayne Wade ved styrepinden har Miami Heat set usårlige ud i årets NBA-grundspil.

 

Heat havde indtil i aftes vundet deres seneste 27 kampe – den næstbedste sejrsstime siden Los Angeles Lakers’ suveræne hold i 1971-1972 sæsonen vandt 33 kampe i træk.

Men i nat blev Chicago Bulls endestationen for Erik Spoelstras tropper.

Hjemme i United Center slog Bulls nemlig Heat natten til torsdag dansk tid med 101-97. Det var endda to af Chicagos største profiler; den fremragende point guard Derrick Rose og centeren Joakim Noah sidder begge uden for med skader.

I stedet dominerede den britiske forward Luol Deng og store Carlos Boozer scoringstavlen og kurven og scorede samlet 49 point og snuppede 24 rebounds.

– Det er stort. Det er en god følelse at kunne sige, at vi var dem, der brød deres stime, inden de slog rekorden, sagde Luol Deng ifølge Reuters.

Miami-træner Erik Spoelstra var fortrøstningsfuld, selvom det ikke lykkedes Heat at slå rekorden.

– Jeg bad alle mine spillere lægge armen om hinanden. Det var første gang, jeg nævnte stimen, som er en kæmpestor oplevelse at have sammen. Dens vigtighed vil have meget mere betydning for os senere i vores karrierer. Jeg bad dem dele dette øjeblik med hinanden, sagde Spoelstra efter kampen.

NBA går ind i playoff-fasen den 20. april. Miami Heat er favoritter til at generobre titlen, men vil få skarp konkurrence af især velspillende San Antonio Spurs.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu