ANNONCE

Så du det? Detalje vækker opsigt i nyt interview

22. oktober 2020 07:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Prins Harry og hertuginde Meghan er blandt de 100 mest indflydelsesrige personer i verden. Men en detalje har overstrålet det.

Det amerikanske magasin Time har kåret prins Harry og hertuginde Meghan til at være på listen over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden. Det er årsagen til, at parret deltager i en video – du kan se ovenfor – hvor de taler om mangt og meget.

Det tidligere royale par fortæller i klippet, hvordan det har været for dem at leve midt i en corona-krise.

I videoen, som magasinet står bag, falder snakken blandt andet på de sociale medier, men de fortæller også, hvordan det seneste år har været, siden de i januar vinkede farvel til deres royale liv og titlerne Hans og Hendes Kongelige Højhed.

Men det er faktisk ikke det, prins Harry og hertuginde Meghan siger i videoen, der har skabt mest røre. Det er nemlig detaljer fra videoen, der ifølge Daily Mail er løbet med opmærksomheden.

Prins Harry og hertuginde Meghan befinder sig i videoen i deres hjem i Santa Barbara, og det er netop ting fra deres hjem, det omhandler. Parret sidder i en lys sofa og bagved dem er flere ting, som indgår i hjemmets indretning.

Netop det sted har parret tidligere benyttet, når de den seneste tid har vist sig frem i videoopkald, derfor er der også blevet lagt mærke til noget særligt ved tingene bag parret.

Først og fremmest kan det afsløres, at der er blevet tilføjet en helt ny ting til det royale pars hjem, og det er en stor krystal, som står bag dem. Krystallen skulle ifølge eksperter symbolisere ro og tålmodighed.

Men lader man blikket glide en smule mere til højre, så vil man opdage de ting, der har stjålet alt opmærksomhed fra, hvad prins Harry og hertuginde Meghans budskab i videoen egentlig er. Det er nemlig bøgerne.

Indenfor den seneste tid har parret deltaget i videoopkald fra pladsen i sofaen, og over de tre gange er bøgerne blevet arrangeret forskelligt.

Men ikke nok med, at bøgernes placering har vakt opsigt, så er det også budskabet, som netop de bøger, parret har fremme, der er blevet meget omtalt.

De bøger, som det blotte øje kan spotte, anses nemlig for at være ‘woke’. Det er et udtryk for, at man er nødt til at holde sig ‘vågen’ – altså oplyst – så man ikke pludselig falder bagefter. Særligt bliver det ifølge Heartbeats brugt af den yngre generation, der søger viden om emner som racisme, sexisme, fattigdom og meget mere.

På prins Harry og hertuginde Meghans boghylde findes bogen Women: National Geographic Image Collection, The Black Godfather, Wood & Iron: Industrial Interiors og en række af bøger med fotografen Annie Leibovitz’ bøger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu