ANNONCE

Så dyr er friheden for Harry og Meghan

28. marts 2021 20:03 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Sikkerheden for prins Harry og hertuginde Meghan løber snildt op i omegnen af 20 millioner kroner

Et af de punkter prins Harry taler om i Oprah Winfrey interviewet med ham selv og hertuginde Meghan, der blev sendt på amerikanske CBS den 7. marts og resten af verden i dagene efter, er parrets sikkerhed.

Blandt andet udtrykker han sin store utilfredshed med, at de efter at have forladt London til fordel for USA, ikke længere står under kongehusets beskyttelse.

Det på trods af, at han, som han udtrykker det, jo ikke selv har valgt at blive født som kongelig.

20 millioner årligt

Det er der i og for sig ikke noget at sige til. For netop hans status som kongelig og den voldsomme opmærksomhed, der er omkring parret, betyder, at de rent faktisk vurderes til at have et behov for beskyttelse.

Døgnet rundt – hele året.

En aldeles bekostelig affære ifølge Forbes.

Det amerikanske medie har talt med flere eksperter på området og beskeden er, at Harry og Meghan må i lommerne for at finde et sted mellem to og tre millioner, altså op imod 20 millioner kroner, om året til beskyttelsesomkostninger.

En gigantisk bommert

Ifølge eksperterne er det omkostninger til vagter omkring samt elektronisk overvågning af deres mondæne hjem i Montecito ved Santa Barbara, Californien, der er den største økonomiske udfordring.

Men de har også behov for sikkerhedsfolk, når de bevæger sig rundt, samt til at tage sig af sikkerheden i forbindelse med de sociale medier.

En ekspert mener i øvrigt, at parret i forbindelse med, at de flyttede til Montecito har begået en gigantiske dumhed. Ifølge ham er det en kæmpe fejl, at de har købt deres bolig i eget navn.

Det gør det simpelthen alt for nemt for folk, som ikke vil dem godt, at finde dem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu