ANNONCE

Så er det ude: Alle årets par i Vild med dans

29. august 2019 12:41 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Der er 12 par, men kun ét kan vinde, når "Vild med dans" igen løber af stablen til september.

Onsdag eftermiddag blev det afsløret, hvordan parrene i år kommer til at se ud i årets “Vild med dans”, hvor 12 nydansere igen skal kæmpe sammen med hver deres professionelle danser om at vinde konkurrencen.

Og nogle gange siger billeder jo mere end 1000 ord. Du kan derfor se alle parrene, dommerne og værterne i galleriet over artiklen.

19. august kunne du hos Kendte.dk læse, at en af dommeren i år holder pause på grund af en operation, nemlig den dobbelt-bebrillede Britt Bendixen.

Hun bliver erstattet af den tidligere professionelle danser Marianne Eihilt.

– Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det, sagde hun i den forbindelse.

Har vundet to gange

Marianne Eihilt har medvirket i “Vild med dans” seks gange og har vundet to gange med henholdsvis Robert Hansen i 2007 og med Joachim B. Olsen i 2008.

Marianne Eihilt var senest med som professionel danser, da hun i 2011 dansede med Tommy Kenter, men hun har sidenhen gæsteoptrådt i programmet i forbindelse med “Vild med dans – Knæk Cancer”.

Artiklen fortsætter under videoen


Neel Rønholdt er storfavorit

Trods usikkerheden om parsammensætningen har skuespiller Neel Rønholt længe været blandt Danske Spils favoritter til at vinde Vild med dans – og det har ikke ændret sig efter det blev kendt, at hun skal danne par med Michael Olesen.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Neel Rønholt er vores favorit lige foran Jakob Fauerby og Christel Pixie, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil.

Neel Rønholt står til odds 4,00 som vinder af konkurrencen, mens Jakob Fauerby og Christel Pixie begge står til odds 6,00.

“Vild med dans” har premiere i september.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu