ANNONCE

Så meget scorer Kardashian på baby-billeder

31. maj 2016 15:12 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Der er millioner på spil for Rob Kardashian og Blac Chyna. De første billeder af deres barn kan indbringe heftige summer.

Når Rob Kardashian og Blac Chyna bliver forældre, bliver der rift om de første billeder af den lille ny.

TMZ har spurgt flere bureauer, hvad de vil give for de første billeder – og der er ikke tale om småpenge. Parret kan forvente en million dollars – cirka 6,6 millioner danske kroner.

Der er dog en enkelt betingelse: Både Rob og Chyna skal lave et photoshoot, et “rørstrømsk” interview – og så skal der nogle Kardashian-hemmeligheder på bordet.

Det er dog slet ikke første gang, magasinerne vil give millioner for baby-billeder. Da Britney Spears’ lillesøster, Jamie Lynn, fødte en datter, da hun var blot 16 år gammel, var de første billeder også en million værd – det samme gjorde sig gældende for Nicole Ritchie.

Babybilleder er guld værd

Det er dog slet ingenting i forhold til, hvad Jennifer Lopez og Marc Anthony fik i lommen, da de fik tvillinger i 2008. Der fik det celebre par seks millioner dollars ( 40 millioner danske kroner)for de første billeder af børnene.

Men prisen for de dyreste babybilleder går til Angelina Jolie og Brad Pitt – de første billeder af tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline Jolie-Pitt gik for hele 15 millioner dollars i 2008. Det er over 100 millioner danske kroner.

Det er ikke kun babybilleder, der kan give penge i kassen – bryllupsbilleder er også i høj kurs. Da Demi Moore og Ashton Kutcher blev gift i oktober 2005 var prisen for billederne tre millioner dollars.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu