Så store konsekvenser havde Luksusfælden for Mille

12. februar 2019 21:01 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

At være med i Luksusfælden har været en rejse på både godt og ondt.

Uge efter uge tager Luksusfældens eksperter fat i danskere, der har problemer med at få økonomien til at hænge sammen. Og denne uge er ingen undtagelse. I Allerød bruger alene moderen Mille alle sine penge på bolignips, tøj til datteren og dække sit forbrug af energidrik. Og forbruget af energidrik kan beskrives som yderst markant, da der hver dag bliver drukket fem af slagsen. Sådan blev Milles hverdag beskrevet, da hun deltog i Luksusfælden.

Men sådan synes hovedpersonen nu ikke selv, at det var.

– Det eneste, der er ved det, er, at de har jo klippet det fint sammen. Men det med min Redbull er måske lidt i overkanten, men der er også nogle ting med Louise, som ikke helt er som det er. Men ellers er det fint. Jeg drak for eksempel ikke energidrik, da jeg gravid, siger Mille og forklarer, at hendes datter var ti måneder, da programmet blev optaget.

Men selvom portrætteringen måske har været lige til den hårde side, så er Mille glad for at have stillet op til programmet.

– Jeg overholder budgettet. Det har været rigtig svært og hårdt, når man står alene med det. Men jeg kniber ballerne sammen. Jeg gør, hvad eksperterne anbefaler, at jeg gør. Man skal jo høre efter, hvad de siger, lyder det fra Mille.

En ny virkelighed

Selvom det kan være svært at droppe sine energidrikke, så er det langt fra det, som har givet mest knas på tråden for Mille. Det har derimod været, at skulle åbne sig selv op i et program, der går meget tæt på de sider, der måske ikke er de sjoveste at få frem.

– Det sværeste, jeg har skullet gøre, er at åbne mig op omkring min baggrund. Men jeg blev meget tilbageholdende, da de var der. Så jeg bliver udstillet lidt som om, at jeg udnytter rigtig meget. Hvor jeg måske godt kunne have sagt noget tilbage, forklarer Mille.

Men Mille føler selv, at hun har fundet et spor, hvor hun kan få hverdagen til at hænge sammen, selvom økonomien er på et lavere blus sammenlignet med, da hun brugte væsentligt flere penge. Men det var der bare lige nogle venner, som skulle vænne sig til.

– Jeg kan godt føle nogle gange, at jeg har brug for noget ros. Jeg har nogle veninder, der ikke sidder i samme situation som mig overhovedet, men jeg har ingen forældre, der kan redde min røv, som de måske har. Det kan godt være svært at se mine veninder, der ikke kan forstå, at jeg ikke bruger mange penge, som de gør, forklarer hun.

Har kostet venskaber

Dét at være med i Luksusfælden har fået flere brikker til at falde på plads for Mille, der har oplevet, at hun er blevet gladere. Men samtidig har hun også oplevet, at hendes medvirken i programmet har gjort, at hun har måtte tage afsked med flere i sin vennegruppe.

-Louise, som også er med i programmet, kunne ikke forstå det. Jeg har måttet opsige vores venskab så at sige. Det er mig, der vælger det, fordi vi på andendagen, hvor vi er ude at handle, der vælger hun at købe mange ting, som jeg ikke må købe. Og der siger jeg det, som det er, at jeg synes, det er pisse tarveligt. Men det kunne hun ikke se problemet i, lyder det fra Mille.

Men selvom der er enkelte venner, der er faldet fra, så er Mille tilfreds med hverdagen, hvor hendes barsel nu er slut. Hun arbejder som sælger i en smykkeforretning – og det er noget, der passer hende godt.

-Det går rigtig godt. Jeg er blevet meget mere glad, men det går godt. Det er hårdt at komme igang igen, men sådan er det jo efter barsel. Jeg har jo altid været meget arbejdsminded. Men det at komme på barsel var meget hårdt for mig, fordi man skulle ned i et helt andet gear, selvom man stadig er opmærksom døgnet rundt, siger Mille.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu