ANNONCE

Sådan dræber du coronavirus i dit hjem

24. marts 2020 16:47 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

For at sikre dig at coronavirus ikke lever videre i dit hjem, skal du sørge for at desinficere det.

For at beskytte os selv mod coronavirus, vasker vi hænderne ofte og grundigt. Det er lidt samme metode, man skal tænke på, hvis man vil være virussen kvit i hjemmet også.

Virussen kan nemlig smitte fra hårde overflader i dit hjem. Heldigvis kan du slå den ihjel med særligt desinficerende midler, skriver Cnet Home.

Artiklen fortsætter efter videoen

Forskel på rengøring og desinfektion

Der er forskellige anbefalinger i forhold til at rengøre og desinficere ens hjem.

Når ordlyden er rengøring, betyder det, at bakterier, skidt og urenheder fjernes fra hjemmets overflader. Det betyder ikke, at bakterier slås ihjel.

Omvendt er det ved desinficering lige præcis, hvad der sker. Desinfektion har ikke samme funktion som rengøring, derfor anbefales det, at man først desinficere, efter man har gjort rent for at få den største effekt.

Brug desinficerende midler

Skal du være sikker på, at alle bakterier er døde, er det altså rengøringsmidler, der har en desinficerende effekt, du skal have fat i. Der findes en lang række muligheder, som er lavet særligt til at myrde bakterier.

Når du så tager fat på rengøringen, skal du være opmærksom på de steder, som du rører meget ved.

Det kan være dørhåndtag, køkkenskabe, stikkontakter, fjernbetjeningen og meget andet. De kan nemlig gemme på en masse bakterier fra dine hænder.

Se hvad du ellers skal gøre i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu