ANNONCE

Sådan er udsigterne for X Factor

1. april 2020 22:44 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

De seneste fredage er X Factor udskudt. Det gælder fortsat, for det er ukendt, hvornår det vender tilbage.

Bare rolig. Din faste fredagsunderholdning i form af talentprogrammet X Factor skal nok blive sendt igen.

Det er bare usikkert, hvornår du igen kan tænde for fjernsynet fredag klokken 20.00 og se Sofie Linde byde velkommen til X Factor med et veloplagt publikum i salen.

Det fremgår af en video, hvor X Factor-værten Sofie Linde forklarer situationen. Se videoen øverst i artiklen.

Den kommende fredag – den 3. april – skulle X Factor-finalen være afholdt, men på grund af coronavirus, der har forårsaget flere udskydelser af liveshows, så bliver det altså heller ikke en realitet.

Finalen vil på et eller andet tidspunkt blive afholdt, når programmet igen kan blive sendt, men allerede i forbindelse med udbruddet af coronavirus, meldte TV 2 ud, at finalen ville foregå anderledes.

Meningen var, at finalen – ligesom forrige år – skulle afholdes i Horsens for et hav af mennesker. Det er nu ændret til, at finalen skal afholdes i studierne, hvor programmet normalt afholder liveshows.

TV 2 lover dog, at det alligevel bliver et brag af en fest.

– Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte skuffe de mange danskere, der allerede havde sikret sig plads til finalen i Horsens 3. april, sagde TV 2’s programdirektør Lotte Lindegaard, da finalen blev flyttet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu