ANNONCE

Sådan får du badeværelset rent på rekordtid

1. oktober 2020 10:10 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En grapefrugt, en citron og eddike - så kommer du rigtig langt med rengøringen.

Du kender sikkert følelsen af, at den værste dag i ugen er, når du skal gøre rent. Særligt badeværelset er kime til stor frustration. I løbet af årene kan det være svært at holde toilettet og et eventuelt badekar skinnede, så det ikke ser kalket ud.

Men nu er ærmerne smøget op, så du kan få alle de bedste tips til at holde badeværelset rent – og så endda med tips og tricks helt som din moder gjorde, da du var barn. Det er nemlig uden alskens smarte og dyre rengøringsprodukter, men derimod med mere jordnære og dagligdagsprodukter.

Onlinemediet Real Homes har set nærmere på en lang række tips og tricks, som kan få rengøringen af badeværelset til at gå drønhurtigt og ikke mindst blive væsentlig mere effektiv.

Forberedelse er en dyd

Tanken med en effektiv men hurtig rengøring, skal findes i hotelbranchen. Som stuepige på et hotel er der kun få minutter til rengøring af alle rum, og det er de principper, som skal videreføres til hjemmet.

Ligesom der er tips til rengøring i hvert rum, er der dog også nogle generelle tricks, som man kan skrive sig bag øret, hvis man skal sikre sig et rent hjem. Når du gør rent, er det vigtigt altid at starte fra toppen, støv og snavs lander på områder, som du endnu ikke har gjort rent. Det er dobbelt så meget arbejde, hvis du inden da har rengjort gulvet til at starte med.

Slut altid af med at rengøre gulvene i dit hjem. Når du støvsuger, skal du starte med at støvsuge tæpper, for dernæst at støvsuge hårde materialer som trægulv eller klinker. Til sidst skal du vaske gulvene.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu