ANNONCE

Sådan får du en mindre stresset ferie

27. juni 2019 11:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er meningen, at vi skal bruge ferien til at koble af og lade batterierne op. Men det er svært, hvis man har stress på fra første feriedag.

Har du styr på din sommerferie, eller er du ved at gå ned med stress, fordi du er kommet for sent igang med at planlægge? Momondo skriver i en pressemeddelelse, at 21% af adspurgte danskere synes, at det er stressende at planlægge en ferie, mens næsten en tredjedel oplever det at enten at tage på ferie, eller være på ferie.

– Mange danskere har en tætpakket hverdag, hvor logistikken skal gå op. Derfor kan ferien, der ellers skulle byde på afslapning og tid med familie og venner, blive endnu et punkt, der stresser på to-do-listen. Vores rejseundersøgelse peger på, at det er så forskellige ting som at købe flybilletter til den rigtige pris over transport til og fra lufthavnen til en bekymring for, om vi har pakket det hele, der presser os. Men hvis du tager et par enkle forholdsregler, bliver det nemmere at nyde ferien i fulde drag – både før og under rejsen, siger Lasse Skole Hansen, presseansvarlig for Momondo, i pressemeddelelsen.

Momondo skriver, at 47% af de adspurgte synes, at det er stressende at finde flybiletter til en rimelig pris, mens mere end en tredjedel af de adspurgte ikke glæder sig til at skulle pakke til ferien. Næsten syv ud af 10 af de adspurgte danskere, der i forvejen oplever det som stressende at tage på ferie, svarer også, at de bliver presset af tanken om at skulle holde styr på transport til og fra lufthavnen.

Der er med andre ord mangt og meget, der giver danskerne stress, før de skal på ferie for at stresse af. Du kan i galleriet til denne artikel få fem gode råd til, hvordan du kan stresse mindre før din ferie, og på den måde få en bedre ferie.

Momondos rejseundersøgelse er foretaget blandt 23400 respondenter. 988 af disse kom fra Danmark. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu