ANNONCE

Sådan får du frække emojis på din telefon

2. december 2015 11:12 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

På World Aids Dag lancerer MTV en række frække frugt-emojis, der skal minde unge om at bruge kondom

Det kan være svært for unge at snakke åbent om sex. Derfor har MTV i anledning af World Aids Dag dem 1. december skabt et nyt, sexet emoji-tastatur, der skal få samtalen til at glide lidt nemmere – så at sige.

Tastaturet består blandt andet af kondom-emoji, en thumps up, samt ”frække” frugter, som en banan og en fersken. De kan sammensættes, så de danner sætninger om sikker sex, som de unge kan skrive i SMS’er og på for eksempel Facebook eller Instagram.

– I dag er emojis en naturlig del af unges kommunikation og bliver anvendt over hele verden. De nye sex-emojis skal opfordre de unge til at have en dialog om sikker sex på en måde, der falder dem naturligt, siger David Lincoln Blom, produkt- og markedsdirektør for MTV i Norden i en pressemeddelelse.

Se kortfilmen

Som en del af kampagnen har MTV har også lavet kortfilmen ”Sext Life”. Her optræder de frække emojis i hede scener: bananen, en donut, en aubergine, ferskenen, OK-tegnet og pegefingeren, og de dyrker – naturligvis – sikker sex under slogannet ”Gør forspillet til en trekant. Brug kondom.”

Filmen er skabt at den oscarvindende instruktør Angus Wall (Fight Club, The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo) sammen med MTV Staying Alive Foundation og reklamebureauet Y&R i New York.

– Vi håber, at vi med en anderledes kampagne kan få flere unge til at snakke om sikker sex og øge bevidstheden om kampen mod HIV og AIDS, siger David Lincoln Blom.

Sådan gør du

For at få de nye frække emojis på dit tastatur, skal du downloade tastaturet fra App Store eller Google play.

Tastaturet er gratis og kræver enten Android 4.03 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere – og virker både på iPhone, iPad og iPod Touch.

Følg eventuelt linket her.

Søger du direkte i App Store eller Google play, skal du søge på MTV SafeSext Keyboard.

Herefter vil tastaturet ligge ligesom dine andre tastaturer i telefonen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu