ANNONCE

Sådan får du huset rent efter nytår

31. december 2020 21:52 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En nytårsaften kan forvandle huset til en slagmark, men en god strategi gør rengøringen meget nemmere.

Bordbomber, serpentiner og nytårspynt er en hyggelig, men også frustrerende kombination, når man med rengøringsøjemed ved, at der venter en dagen derpå. Og rengøringen bliver nok næppe sjovere, hvis man hænger lidt i bremsen efter en god gang festivitas.

Derfor hænder det også, at nogle danskere blot tager ‘det værste’ af oprydningen den 1. januar, men derimod lige giver lidt tid, inden den egentlige hovedrengøring af nytårets strabadser står færdig.

Særligt gulvene kræver faktisk hurtigt behandling, hvis man gerne vil undgå, at serpentiner laver mærker i gulvet. Det skriver Bolius.

I galleriet øverst kan du se en række gode råd til at gøre huset rent efter nytårsaften.

Gør dig selv en tjeneste

Selvom det sidste, man har lyst til efter en hyggelig nytårsaften, er at gøre rent, så kan du gøre rengøringen meget lettere ved lige at bruge ti minutter på at starte oprydningen.

Dronningens nytårstale, 90-års fødselsdagen og raketter klokken 24 er faste traditioner, men hvis du vil have et skinne rent hjem, så bør rengøring desværre følge ti minutter i sengetid. Det vurderer Cleanipedia.

De ti minutter kan synes af meget, men når man den 1. januar helst af alt vil ligge vandret på sofaen og æde junkfood og pleje sine tømmermænd, så er nattens rengøringseventyr rigtig godt givet ud.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu