ANNONCE

Sådan får du styr på forårsrengøringen

16. april 2020 22:22 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Der er mange steder man ikke tænker over, der skal gøres rent, men det er faktisk en god ide at tage fat i dem.

Mange danskere har i løbet af Corona-krisen vænnet sig til at arbejde hjemmefra, og derfor er der ekstra god grund til at sikre et sundt indeklima og et rent hjem.

Den ekstra tid derhjemme kan med fordel bruges på en grundig forårsrengøring, så hjemmet – og mange danskeres nye arbejdsplads – bliver så støvfrit og allergivenligt som muligt. Derfor opfordrer Dyson til at gøre lidt ekstra grundigt rent i en pressemeddelelse.

Dit hjem er ikke allergivenligt

Hjemmet er i forvejen ikke et særlig allergivenligt sted at være. Når vi laver mad, sender det masser af partikler ud i luften; brugen af duft- og stearinlys udleder benzen, nikkel, bly og formaldehyd; vores møbler indeholder formaldehyd og flygtige organiske forbindelser og vores brændeovne afgiver kulstøv og andre skadelige partikler.

Artiklen fortsætter under videoen.

Derudover kan mængden af støv, støvmider og ikke mindst afføring fra støvmider sammen med rengøringsmidler, mugsporer og pollen, der transporteres ind udefra, gøre hjemmelivet til lidt af en prøvelse.

Lige nu sidder ekstra mange endda derhjemme og arbejder, og derfor kan det være en god ide at gribe forårsrengøringen lidt mere struktureret an. Det opfordrer Dyson til en pressemeddelelse.

Ved du ikke helt, hvordan du skal gribe forårsrengøringen an? Så klik igennem galleriet ovenover for at få en dag for dag guide.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu