ANNONCE

Sådan gør du badeværelset rent på syv minutter

27. juli 2019 15:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Rengøring behøver ikke tage en dag.

Rengøring behøver ikke tage lang tid i det daglige. Det er mantraet for The Happier Homemaker.com, der har gjort det til sin mission at lave guides til hurtig rengøring.

Det er klart, at man skal gøre sig klart, at der ikke er tale om en lyn-hovedrengøring. Dette er kun en måde at holde sit hjem rent på uden at skulle afsætte en hel dag om ugen til det.

I galleriet ovenfor kan du få tips til at rengøre dit badeværelse på sølle syv minutter.

Brug de rigtige remedier

Tanken med en effektiv men hurtig rengøring, skal findes i hotelbranchen. Som stuepige på et hotel er der kun få minutter til rengøring af alle rum, og det er de principper, som skal videreføres til hjemmet.

En god start på rengøring er at have de helt rigtige remedier. Blandt nogle af de vigtigste er mikrofiber klude, støvsuger, skuresvampe, universel rengøringsmiddel og glasrens.

Slut af med gulvene

Ligesom der er tips til rengøring i hvert rum, er der dog også nogle generelle tricks, som man kan skrive sig bag øret, hvis man skal sikre sig et rent hjem.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Når du gør rent, er det vigtigt altid at starte fra toppen, støv og snavs lander på områder, som du endnu ikke har gjort rent. Det er dobbelt så meget arbejde, hvis du inden da har rengjort gulvet til at starte med.

Slut altid af med at rengøre gulvene i dit hjem. Når du støvsuger, skal du starte med at støvsuge tæpper, for dernæst at støvsuge hårde materialer som trægulv eller klinker. Til sidst skal du vaske gulvene.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu