ANNONCE

Sådan gør du corona-rent til jul

20. december 2020 16:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kræver lidt mere end normalt at skabe en corona-sikker jul.

Coronapandemien er her, der og alle vegne. For mange har det fået en til at genoverveje, hvordan julen skal holdes. Det kan være alt fra, hvor mange der deltager i julefrokoster og juleaften til om man overhovedet skal danse om juletræet.

Men når det komme til borddækningen, så er der mange i det danske land, der har planeret, at der skal være mere afstand mellem stolene end der plejer. Men et andet spørgsmål, der skal besvares er måske endnu mere presserende. Hvordan skal hjemmet gøres corona-rent til jul – og hvordan kan man gøre det corona-sikkert?

Det har Good Housekeeping forsøgt at give et svar på, så vi alle kan komme sikkert igennem julen. Og her er det alt overskyggende råd, at man skal tage sig tid til tackle de steder, hvor bakterierne vokser og gror.

I galleriet øverst kan du se en række gode råd til corona-rengøringen.

Tidskrævende – men nødvendigt

Det kan godt være, at det at gøre rent for mange er noget fanden har skabt, men i en tid, hvor de daglige smittetal stiger og den danske regering har måtte nedlukke store dele af landet, så er det nødvendigt, at man i hjemmet tager sig tid til at minimere smitterisikoen.

Når det kommer til jul og man skal have gæster, så kan det godt være, at den normale rengøring føles som nok, men der skal mere til for at sikre, at der mindst mulig risiko for, at coronaen smitter.

Derfor må man også finde knofedtet frem og yde den ekstra indsats, der kan holde hjemmet sikkert – og sikre dig selv og dine gæster.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu