ANNONCE

Sådan gør du dine gulve rene på 15 minutter

9. september 2019 15:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Hvis du strukturerer din rengøring, får du meget mere ud af det. For du sparer tid.

Der findes mange tips til rengøring af hjemmets forskellige rum, men der er også nogle generelle tricks, som du kan skrive dig bag øret, hvis du sætter pris på et rent hjem. Først og fremmest handler det om, at du bruger de rigtige remedier, skriver The Happier Homemaker, der står bag en lynguide til daglig rengøring.

Tanken bag mediets bud på en effektiv og hurtig rengøring skal findes i hotelbranchen. Som stuepige er der kun få minutter til rengøring af alle rum, og det er de principper, som skal videreføres til hjemmet. En god start på rengøring er at have de helt rigtige remedier. Blandt nogle af de vigtigste er mikrofiberklude, støvsuger, skuresvampe, universel rengøringsmiddel og glasrens.

Når du gør rent, er det vigtigt altid at starte fra toppen, støv og snavs lander på områder, som du endnu ikke har gjort rent. Det er dobbelt så meget arbejde, hvis du inden da har rengjort gulvet til at starte med.

Slut altid af med at rengøre gulvene i dit hjem. Når du støvsuger, skal du starte med at støvsuge tæpper, for dernæst at støvsuge hårde materialer som trægulv eller klinker. Til sidst skal du vaske gulvene.

I galleriet over artiklen kan du se, hvordan du lynhurtigt og struktureret kan få mest rengøring for tiden – hvad angår gulvene.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu