ANNONCE

Sådan gør du: Spar kassen på benzinregningen

28. marts 2021 15:45 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

For mange danskere er bilen en uundgåelig del af hverdagen, men lige så mange der kører bil - lige så mange ville ønske, at benzinudgifterne kunne holdes nede. Frygt ej, hjælpen er her.

I galleriet øverst kan du se ti gode råd til at få benzinen til at række længere

Du har sikkert før stået hovedrystende med tankpistolen i hånden og smækket dyre dråber benzin og diesel ind i bilens tank.

Men i en tid, hvor landet har været lukket mere eller mindre, så har mange danskere måske glemt, hvor dyrt det egentlig er at have bil, når man pendler til og fra arbejde.

Snart er vaccinationerne dog over så mange danskere, at dét at møde fysisk på arbejde igen bliver hverdag. Og derfor stiger udgifterne til benzinen nok engang for rigtig mange danskere – og derfor er det endnu vigtigere at få styr på bilvanerne. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis man evner at optimere sin kørsel.

Express har set nærmere på, hvordan man får styr på sine udgifter.

Dyrere benzinpriser generelt

Det er blot få dage siden, at FDM offentliggjorde en historie om, at prisen på benzin var steget 1,15 kroner siden årsskiftet ifølge listepriserne hos Q8.

– Den lave efterspørgsel under corona har afspejlet sig i faldende brændstofpriser. Men nu stiger efterspørgslen, jo mere samfundet åbner og i takt med, at folk kører mere rundt. Derfor vil priserne alt andet lige stige – og toppen ser vi først, når vi når en normaliseret hverdag. De lovende vacciner har dog allerede hjulpet priserne op, siger Ilyas Dogru, der er forbrugerøkonom hos FDM.

Kigger man nærmere på prisudviklingen i løbet af det seneste år, så kan man se, at der er sket en stigning i benzinpriser på 2,20 kroner siden marts 2020.

I galleriet øverst kan du se ti gode råd til at få benzinen til at række længere

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu