ANNONCE

Sådan husker du om du faktisk låste hoveddøren

21. juni 2019 10:05 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Og hvad med komfuret? Er det faktisk slukket?

Huskede du at låse hoveddøren, før du tog på arbejde i dag? Huskede du at slukke for komfuret, inden du gik ud af døren? Hvor er din bil faktisk parkeret lige nu?

Spørgsmål som disse kan give enhver klamme håndflader, hvis man ellers er typen, der ofte går tilbage til bilen og tjekker, om den nu ér låst, inden man forlader den helt.

Men hvorfor er det, at man har svært ved at huske, om man har udført dagligdagens opgaver? Det har Yahoo Style kigget nærmere på.

– Hovedårsagen til, at vi glemmer de små ting, som om vi har låst døren, slukket for ovnen eller lysene køkkenet, det er fordi, det er opgaver, vi udfører automatisk, siger Idriz Zogaj, der står bag applikationen Remente, hvis formål er at give dets brugere mere ro i livet.

– Du låser hoveddøren hver dag, før du skal afsted. Men du gør det, mens du fokuserer på andre ting. Om du har husket alt, at bussen snart kører, og du tænker formentlig allerede på dagen, der kommer, siger Idriz Zogaj til Yahoo Style.

I galleriet kan du få gode råd til, hvordan du husker det, du helst ikke vil glemme at gøre.

Ro og sind og et kamera

Idriz Zogajs bedste råd til at huske, om man har låst døren, er at blive bedre til at fokusere på, at man låser døren, mens man låser den.

Et andet råd til, hvordan man kan huske den slags ting, kommer fra forfatteren Austin Kleon, der på sin blog skriver, at han tager et billede af nummeret på værelset, når han er indlogeret på et hotel.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu