ANNONCE

Sådan køber du ind med mindst mulig risiko

19. april 2020 21:35 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Det er vigtigt, at du tager dine forholdsregler for at undgå at smitte dig selv og andre med coronavirus, når du køber ind. Her kan du få gode råd til det.

Statsminister Mette Frederiksen var tidligt ude at sige, at det ikke er nødvendigt at hamstre dagligvarer i forbindelse med udbruddet af coronavirus.

Selvom mange danskere alligevel oversvømmede de danske dagligvarebutikker i starten af det danske udbrud, er den værste danske hamstring tilsyneladende overstået.

Men selvom man kun bør købe de varer, man  plejer, er dog fortsat rigtig vigtigt, at man tager sine forholdsregler, når det kommer til hygiejnen – både for sin egen og for andres skyld.

I galleriet ovenfor kan du se, hvilke forholdsregler du bør tage, når du handler ind.

Det er det amerikanske magasin, Reader’s Digest, der står bag de vigtige råd.

Husk at holde afstand

Når man er ude og handle fysisk ind, gør man desuden klogt i at holde ekstra afstand til dem, der også ude at handle. Undgå nærkontakt med fremmede, også når du står i kø. Det har Newsbreak.dk tidligere talt med Lars Aarup, Kommunikations- og Analysechef i Coop om.

Han oplyser, at der normalt er mest tryk på i Coops butikker mellem 16.00 og 18.00, så kan man handle udenfor dette tidsrum, er det godt for alle involverede.

– Jo flere, der handler ind i løbet af dagen, jo færre handler ind på én gang, siger Lars Aarup.

Køb disse varer

Som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet, er der en række basisvarer, det er godt at have i skabet, mens corona-krisen står på.

Varerne har den fordel, at de har lang holdbarhed samt kan bruges til mange forskellige retter.

Du kan læse mere om, hvilke ting du bør have i dit skab her:

Disse madvarer er bedst at have under en krise

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu