Sådan rengør du dit køkken på 12 minutter

22. juli 2019 09:46 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det behøver ikke altid at tage flere timer, når du skal rengøre dit hjem. Med få simple tips kan du rengøre dit køkken på 12 minutter.

De fleste kender nok følelsen af at udsætte rengøringen af hjemmet til en anden dag, fordi man ikke lige har energien til at starte med, hvad der synes, som et kæmpe stort projekt. Men det behøver det ikke at være.

Med nogle simple tips kan du optimere din rengøring, så du kun skal bruge få minutter på hvert rum. Det skriver The Happier Homemaker.com.

I galleriet ovenfor kan du få tips til at rengøre dit køkken på 12 minutter.

Brug de rigtige remedier

Tanken med en effektiv men hurtig rengøring, skal findes i hotelbranchen. Som stuepige på et hotel er der kun få minutter til rengøring af alle rum, og det er de principper, som skal videreføres til hjemmet.

En god start på rengøring er at have de helt rigtige remedier. Blandt nogle af de vigtigste er mikrofiber klude, støvsuger, skuresvampe, universel rengøringsmiddel og glasrens.

Slut af med gulvene

Ligesom der er tips til rengøring i hvert rum, er der dog også nogle generelle tricks, som man kan skrive sig bag øret, hvis man skal sikre sig et rent hjem.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Når du gør rent, er det vigtigt altid at starte fra toppen, støv og snavs lander på områder, som du endnu ikke har gjort rent. Det er dobbelt så meget arbejde, hvis du inden da har rengjort gulvet til at starte med.

Slut altid af med at rengøre gulvene i dit hjem. Når du støvsuger, skal du starte med at støvsuge tæpper, for dernæst at støvsuge hårde materialer som trægulv eller klinker. Til sidst skal du vaske gulvene.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu