ANNONCE

Sådan renser du din kaffemaskine

27. september 2019 15:30 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det er både nemt, hurtigt og væsentligt billigere end producents produkter.

Du kender det sikkert, at du skal have gæster eller blot vil have en kop friskbrygget sort guld om morgenen inden dagens strabadser skal påbegyndes.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men ud af maskinen kommer en lettere maltrakterende lyd, der på ingen måde får forhåbningerne op om en lækker gang friskbrygget kaffe.

Der findes et utal af dyre produkter, der påstår at gøre maskinen ren til det ypperste – og de kan helt sikkert afkalke maskineriet, men er den dyreste løsning egentlig altid den bedste?

Ifølge Forbrugerrådet Tænk, så kan det nemlig lade sig gøre at få renset kaffemaskinen med ganske simple husholdningsartikler, uden at du skal ud og købe produkter for en mindre formue.

En ting er at holde maskinen indbydende ud af til, men på indersiden kan det være svært at se, hvad der er op og ned i hygiejnen – derfor er det typisk, når kaffen begynder at få en bismag, at forbrugeren reagerer og ønsker at få sat skub i en af de djævelske rengøringer, der typisk nok altid falder, når man mest af alt skal bruge maskineriet.

Forbrugerrådet Tænk foreslår endda hele tre måder, hvorpå du kan gøre din kaffemaskine ren – så der er ingen undskyldning for ikke at få det gjort.

I galleriet øverst kan du se, hvordan du gør kaffemaskinen ren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu