ANNONCE

Sådan siger prinsesse Sofia tak

1. april 2021 08:56 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Prinsessen deler herlige fotos af sin nyfødte Julian sammen med sine tre andre prinser

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Fredag den 26. marts blev det svenske kongehus beriget med endnu et medlem. Her blev prinsesse Sofia og prins Carl Philip forældre forældre til deres tredje barn. En sund og velskabt lille dreng.

Allerede søndag kunne kong Carl Gustaf så meddele, at hans nye barnebarn skal hedde prins Julian Herbert Folke Bernadotte. Desuden titlen hertug af Halland.

Viser sin taknemmelighed

En kæmpe stor og fantastisk nyhed for hele Sverige i en på alle måder vanskelig tid. Lykønskningerne er da også nærmest væltet ind.

Nu har den nybagte mor så valgt at vise sin taknemmelighed for opmærksomheden.

Det sker på Instagram med et par herlige serie fotos af det lille ny familiemedlem sammen med sin far og sine to ældre brødre, prins Alexander på fire år og prins Gabriel på tre.

“Livet har ikke blot givet mig én, men fire smukke prinser.

En hjertelig tak fra os for alle for de varme lykønskninger i forbindelse med Julians fødsel,” skriver prinsesse i opslaget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Prinsparet (@prinsparet)

Sofia viste sig i øvrigt som så ofte før som en ‘sej’ kvinde. efter hun var nedkommet. Allerede få timer efter den lille purk var kommet til verden – det skete klokken 11.19 den 26. marts – forlod hun og barnet, ledsaget af prins Carl Philip, Danderyds sjukhus hvor fødslen var foregået.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu