ANNONCE

Sådan sikrer du din frosne mad

13. august 2020 06:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

På den måde forbereder man sig også mod ubehagelige, ildelugtende overraskelser.

De fleste har nok prøvet at sidde hjemme en dag, hvor strømmen pludselig går, og fryser og køleskab pludselig ikke længere har adgang til den strøm, der sikrer konstant tilgang af kølighed til indholdet bag lågerne.

Men hvor lang tid kan en fryser faktisk klare sig uden strøm? Det satte ingeniøren Mathias Wandel ifølge Lifehacker sig for at finde ud af, efter at han havde købt en ny skabsfryser.

Mathias Wandel  koblede temperatursensorer til sin nye fryser og gik igang med at måle temperaturen inde i fryseren, mens den stod og tøede op. Sensorerne var koblet til en computer, og på den måde kunne den nysgerrige mand se, hvad der skete, mens tiden gik, og temperaturen faldt, inde i hans fryser.

Du kan i galleriet til denne artikel få gode råd til, hvordan du forlænger levetiden for dine frosne madvarer, hvis du er så uheldig, at du løber ind i et strømsvigt.

Sker det, skriver DR Nyheder i øvrigt, at du bør bruge tiden under strømafbrydelsen på at sikre dig adgang til vand, da vandforsyningen kan blive påvirket af en strømafbrydelse. Når strømmen kommer tilbage, er det vigtigt, at du ikke kun tjekker, at køleskab og fryser virker. Undersøg også om elektriske apparater, der burde være slukket, pludselig står tændt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu