ANNONCE

Sådan slipper du nemt af med hovedpine

17. september 2019 13:08 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Mange danskere kæmper på daglig basis mod hovedpine.

En dunkende hovedpine kan for mange være næsten uudholdelig. Det er dog hjælp at hente, hvis man skulle få ondt i hovedet – også selvom medicinskabet skulle være tømt for panodiler. Der findes nemlig alternativer til smertestillende piller, hvis man vil komme sin hovedpine til livs.

Sundhedsmediet healthista.com har talt med den engelske osteopat Oliver Eaton, der giver råd til, hvordan man kan både behandle og forebygge hovedpine. Men også britiske Express har set nærmere på, hvordan man kan komme den modbydelige hovedpine til livs.

For at løse dette problem har de allieret sig med Hannah Braye, der er ernæringsterapeut Bio-Kult. Og hun forklarer, at det er vigtigt, at man som privatperson evner at finde ud af, hvad det præcis er, der forårsager hovedpinen. Der findes nemlig en lang række ting, som man kan gøre forebyggende for at undgå den voldsomme hovedpine, der kan synes endeløs i både smerte og varighed.

Men der findes ifølge Hannah Braye symptomer, som man kan spotte op til 48 timer før, at du bliver ramt af enten hovedpine eller migræne.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan hovedpinen kan afhjælpes.

Du kan også se her, hvorfor det kan være en god idé at finde alternative metoder til smertestillende medicin i denne artikel: Du kan få hovedpine af hovedpinepiller.

I denne artikel kan du desuden læse, hvilke forskellige typer hovedpine, der findes: Ondt i hovedet: Sådan opstår din hovedpine.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu