Sådan indrømmede Rolf Sørensen doping

18. marts 2013 19:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sådan indrømmede Rolf Sørensen doping
Billede mangler

Rolf Sørensen var ikke ren, som han hele sin karriere har bedyret,

 

Her kan du læse, hvad han sagde, da han indrømmede doping over for sin nuværende arbejdsgiver TV2. 

– Selvfølgelig er jeg ked af det og angrer de lorte år i 90-‘erne. Jeg er utrolig ydmyg og ked af de ting, der er sket i de år – måske mest af alt, at løgnen har været så langtrukken, sagde Rolf Sørensen og forklarer, at han ikke var dopet i hele sin karriere.  

– Det er svært at svare på.  Det var periodevis. Der er rigtig mange år i starten af min karriere, hvor jeg kørte på vand og brød, eller hvad man nu kalder det.

– Tingene eskalerede, og så skulle man beslutte om man ville være med på vognen eller ej.

– Det (doping, red.) har været meget, meget nemt at få fat i. Sværere var det ikke. Det har jeg selv sørget for. Der var ikke nogen mellemhandlere. Jeg har selv sørget for at få fat i det.

Ekspertkommentatoren forklarer, at han ikke længere kunne holde på den store løgn, men har holdt den af hensyn til omverdenens syn på ham. 

– Jeg var bange for reaktionerne. For min familie, venner og i det hele taget reaktionerne – Jeg var bange for, hvordan folk ville se på mig, fortsætter han og sætter ord på den gimmick hele Danmark har med ‘Rolf er Ren-kampagnen’.

– Den her dobbeltløgn, som er startet som en joke, er blevet en latterliggørelse. Den vil jeg helst være foruden, så hellere indrømme brugen af doping.

– Jeg føler, at jeg måske udstiller mig selv. Men hvis jeg skal genopfylde en troværdighed over for publikum, er tiden bare kommet til, at jeg skal indrømme mine fejl.

Rolf Sørensen fortsætter som ekspert på TV2.  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu