Sådan ser regnestykket ud efter Danmarks sejr

22. marts 2013 23:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sådan ser regnestykket ud efter Danmarks sejr
Billede mangler

Med tre point røg Danmark op på siden af Tjekkiet pointmæssigt med fem point for fire kampe, men Morten Olsens tropper er nu bedre indbyrdes end tjekkerne, da den første kamp i Danmark jo endte 0-0. Tjekkerne har også spillet fire kampe.

 

Helt i front ligger Italien med 10 point for fire kampe, og efter dem ligger Danmarks kommende modstander på tirsdag, Bulgarien, der tidligere fredag aften knuste Malta med hele 6-0. Det bragte dem op på hele ni point – fire mere end Danmark – men for en kamp mere end Morten Olsens tropper.

Bulgarerne er lige nu Danmarks værste modstander i kampen om andenpladsen i gruppen, og Danmark har brug for en sejr tirsdag i Parken for selv at kunne afgøre det i sidste ende, selvom uafgjort bestemt ikke vil være nogen katastrofe. Men Danmark er også presset i toer-regnskabet, hvor en af de ni pulje-toere skal sorteres fra.

Kampprogram for resten af kvalifikationen – når kampen mod Bulgarien er overstået – ser således ud:Armenien (hjemme)Malta (ude)Armenien (ude)Italien (hjemme)Malta (hjemme)

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu