Sådan skal Laudrup & co. fejres

25. februar 2013 13:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sådan skal Laudrup & co. fejres
Billede mangler

Fænomenalt og overlegent spil, en sejr på 5-0 og det første store trofæ i byens og klubbens historie. Hvis ikke sådan en begivenhed udløser en parade i åben bus – hvad gør så?

 

Sådan har de tænkt i Michael Laudrups Swansea. Derfor kan den danske succesmanager og hans hold, der søndag vandt Capital One Cup-finalen efter en overbevisende sejr over Bradford, se frem til at blive kørt igennem byen og hyldet af tusindvis af mennesker tirsdag eftermiddag.

17.30 dansk tid kører Michael Laudrup og hans helte fra The Dragon Hotel i Swanseas centrum, inden der sluttes af med en reception i en af byens flotteste bygninger, det tidligere rådhus The Guildhall. 

Byen regner med massivt fremmøde, når Swanseas 280.000 indbyggere går på gaden for at hylde de spillere og den manager, der har bragt hæder og ære til det sydlige Wales.

– Jeg opfordrer alle Swanseas indbyggere og Swans-tilhængere fra andre steder i Wales til at komme til paraden. Den giver os en chance for at takke Michael Laudrup og hans fantastiske hold for deres utrolige præstationer. Præstationer, som har betydet utrolig meget for byens profil rundt om i verden, siger Nick Bradley fra Swanseas byråd til BBC.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu