ANNONCE

Sæd i plastikpose brugt i vammel spøg

5. september 2019 22:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Syv drenge er tiltalt for at have rodet med sæd og tis.

Sæd i plastikpose brugt i vammel spøg
Fire drenge er tiltalt for at stå bag pandekagerne. Foto: Scanpix.

En flok folkeskoleelever er tiltalt for at have serveret pandekager med sæd for en lærer og barbercuesovs med tis for en række andre lærere. Det skriver Buzzfeed News.

Newsbreak.dk omtalte sagen tilbage i foråret, da det først kom frem, hvad der var sket.

Dengang skrev Newsbreak.dk, at pandekagerne blev lavet i forbindelse med undervisning i verdensmad. Eleverne havde en konkurrence om, hvem der kunne lave den bedste bad, og lærerne skulle være dommere.

Buzzfeed skriver, at der i alt er tale om syv drenge, der alle var 14 år gamle, da episoden fandt sted. Sagen er blevet undersøgt af politiet, og man har blandt andet testet det mad, der skulle være sæd og tis i, og fundet ud af, at det var der.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge politiet stod fire drenge bag planen om at komme sæd i pandekager. En af drengene havde sæd med hjemmefra. En anden dreng sørgede for, at læreren, der spiste pandekagerne, ikke kunne se, hvad der foregik, mens maden blev tilberedt, mens andre drenge hældte sæden på pandekagerne.

Derudover mener politiet, at tre andre drenge hældte urin i en barbercuesovs, der blev serveret med kylling for flere lærere. En af drengene havde tis med hjemmefra, mens andre af drengene stod for at tilbrede og servere maden.

YouTube får skylden

Drengene er sigtet for en række forskellige lovovertrædelser, herunder det overgreb, det er, at servere mad med kropsvæsker for uvidende.

Nogle af drengene er også sigtet for at forsøge at slette sporene efter forbrydelserne, i form af billeder, videoer og tekstbeskeder.

Den skole, episoden fandt sted på, har ikke kommenteret på, hvad der er sket, mens en advokat, der repræsenterer fire af drengene, har talt med Buzzfeed News. Han lægger en del af ansvaret for episoden over på YouTube og de stjerner, der uploader videoer til siden.

– Jeg tror, de er blevet ramt af “YouTube-influenza,” hvor de er blevet påvirket af dumme spøge, de ser YouTube “stjerne” udføre. Det er et spil om at få seere, kliks og likes, siger Brad Koffel, advokat for fire af drengene, til Buzzfeed News.

Han satser i øvrigt på, at drengene bliver straffet for deres handlinger ud fra deres alder.

– De er ikke voksne. De skal ikke straffes som voksne, siger Brad Koffel til Buzzfeed News.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu