ANNONCE

Sag om gruppevoldtægt droppet

3. oktober 2012 06:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sag om gruppevoldtægt droppet
Billede mangler

Dominique Strauss-Kahn, den tidligere IMF-chef, slipper for sag omgruppevoldtægt, men franske anklagere undersøger nu anklager om rufferi.
 
Dominique Strauss-Kahn er ikke længere under mistanke for at have deltaget i en gruppevoldtægt, som franske anklagere har efterforsket den tidligere IMF-chef for.
 
Anklagemyndigheden i byen Lille dropper at rejse tiltale, efter den belgiske kvinde, som skal have været offer for den påståede gruppevoldtægt, skrev til fransk politi og sagde, at hun var gået frivilligt med til de seksuelle aktiviteter.
 
Kvinden, der er prostitueret, havde oprindeligt sagt, at hun var blevet tvunget til gruppesex på et hotel i Washington i 2010.
 
Strauss-Kahn, to forretningsmænd og en politichef er dog fortsat mistænkt for rufferi i forbindelse med sexorgier, der skal have fundet sted i Frankrig, USA og andre steder, og hvor der angiveligt var prostituerede involveret.
 
Den tidligere IMF-chef benægter alle anklager mod ham, og hans advokat forventer, at han vil blive renset for beskyldningerne.
 
– Der er ikke antydning af, at han var involveret i rufferi. Det vil man se komme frem, selv om det lige nu bare puster skandalen op, siger advokaten, Henri Leclerc.
 
Strauss-Kahn var en overgang det franske socialistpartis bedste bud på en præsidentkandidat.
 
Men hans politiske karriere ramlede sammen med et brag, da han sidste år blev anholdt på anklager om, at han havde voldtaget en stuepige på et hotel i New York.
 
Denne anklage blev droppet, men siden er flere andre beskyldninger om sexforbrydelser dukket op.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu