Sagan med sejr nummer otte

10. april 2013 18:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sagan med sejr nummer otte
Billede mangler

Peter Sagan viste sig igen i en klasse for sig, da det blev til første sejr for den 24-årige slovak i Ardenner-løbet Fleche Brabanconne.

 

På de afsluttende tre kilometer så det ellers ud til, at verdensmester Philippe Gilbert med et stykke lærebogstaktik havde fået sat Sagan i en skruestik. Cannondale-kaptajnen måtte således selv lukke hullet op til Gilberts BMC-kollega Greg van Avermaet, som var sluppet afsted med QuickSteps Nicolas Maas.

Ikke desto mindre formåede Sagan at få genåbnet finalen og tvinge sig forbi Philippe Gilbert på de sidste meter til den regerende verdensmesters åbenlyse skuffelse.

Gilbert, der vandt løbet forrige år, kunne være blevet den tredje verdensmester i historien til at triumfere i Fleche Brabanconne efter Eddy Merckx i 1972 og Oscar Freire i 2005, men de drømme forpurrede Sagan altså med sin ottende sejr i sæsonen.

Nicki Sørensen var meget aktiv for resultathungrende Team Saxo-Tinkoff, men blev ramt af en dårligt timet punktering, der satte en stopper for den rutinerede dansker fremstød.

Alex Rasmussen gjorde comeback for Garmin, men den tunge fynbo var aldeles usynlig i det meget krævende terræn.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu