Sagan beskyldt for sex-chikane: Nu undskylder han

31. marts 2013 19:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sagan beskyldt for sex-chikane: Nu undskylder han
Billede mangler

Peter Sagan er et af forårets helt store navne i cykelsporten. Søndag kunne han ikke følge med den mere rutinerede Fabian Cancellara, som vandt Flandern Rundt. Men den 23-årige slovak ender alligevel med at stjæle overskrifterne. Og det er ikke på grund af cykelløb.

 

Da Peter Sagan blev hyldet på podiet for sin andenplads tog han en podiepige på bagdelen, imens han smilte til fotograferne.

Billedet går sin gang i medierne og på de sociale medier. Her bliver slovakken beskyldt for sex-chikane af folk, som kalder ham umoden.

Den unge rytter har tilsyneladende hurtigt fundet ud af, at det ikke er alle, som griner af hans lille stunt på podiet. Han har derfor sendt en undskyldning ud på twitter til dem, som tolkede det anderledes end sjov og ballade.

– Det var ikke min intention at vise disrespekt til kvinder i dag på podiet. Det var bare en joke. Jeg undskylder til dem, som følte sig stødt af det, skriver Peter Sagan.

Peter Sagan har tidligere vist, at han er en person, som er både frisk og klar til at lave sjov i gaden. Han har ved flere tilfælde kørt over målstregen på baghjulet.

Episoden med podiepigen vil han formentlig blive husket for længe. Og det er ikke alle, som synes det er sjovt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu