Sambo og veninde sigtes for drab i Odense

4. maj 2012 13:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sambo og veninde sigtes for drab i Odense
Billede mangler

En 45-årig kvinde blev fredag morgen fundet dræbt i sin lejlighed på Rødegårdsvej i Odense. Hun er blevet dræbt med knivstik.
Nu er den mand, som kvinden boede sammen med, og en kvindelig bekendt anholdt og sigtet for at have dræbt kvinden, fortæller vicepolitiinspektør ved Fyns Politi, Henrik Justesen,
Begge sigtede opholdt sig i lejligheden, da politiet fandt den myrdede kvinde dræbt af knivstik på gulvet.
– De er til stede i lejligheden, da vi kommer derud, og der er intet, som tyder på, at der har været andre i lejligheden. Derfor sigter vi dem for drabet, siger Henrik Justesen.
Den sigtede mand er 31 år, mens veninden er 35 år.
Motivet og de nærmere omstændigheder omkring drabet er endnu ikke afklaret.
– Vi er i øjeblikket i gang i lejligheden med retsmedicinere og kriminalteknikere. Og det er alt for tidligt at sige noget om motivet. Vi er først ved at foretage undersøgelser og sikre os de beviser, vi har brug for, siger Henrik Justesen.
De tre personer er tilsyneladende kørt hjem sammen i en taxi, og de uenigheder, der førte til drabet, er tilsyneladende begyndt allerede, mens de opholdt sig på gaden.
Beboere i området fortæller til flere medier, at de hørte larm og højlydte skænderier både på gaden og fra lejligheden forud for drabet.
Politiet blev kort før klokken 5 fredag morgen tilkaldt til husspektakler i kvindens lejlighed. Da en politipatrulje kom til stedet, fandt betjentene den dræbte kvinde.
– Da vi kommer derud, finder vi kvinden liggende på gulvet dræbt af knivstik, siger Henrik Justesen til Ritzau.
Manden og kvinden, der er sigtet i sagen, vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg senere fredag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu