Samlede blaffer op: Så trak han kniven

15. juli 2019 16:48 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 74-årig bilist gjorde en god gerning og samlede en blaffer op mandag formiddag i det sydlige Jylland. Blafferen kvitterede ved at trække en kniv.

Samlede blaffer op: Så trak han kniven
Situationen er som taget ud af en film. Bilist samlet blaffer op. Blaffer trækker kniv og tvinger bilist til at forlade bil. Blaffer forsvinder - med bil. Hvad gør du? Ringer til politiet, hvis du ser bilen. Arkivfoto: scanpix

Politikredse flere steder i Danmark hjælper mandag eftermiddag med at sprede en noget aparte efterlysning af en bil, der blev stjålet af en svensktalende mand, der siden forsvandt i bilen. Oprindelig fik Newsbreak.dk at vide, at der ikke kunne oplyses meget andet end et registreringsnummer og bilmærke.

Syd- og Sønderjyllands Politi forklarede således, at den forurettede – en 74-årig lokal bilist – var ved at udlægge sin sag for ordensmagten. Derfor var detaljerne uklare. Nu oplyser politiet dog i en pressemeddelelse en række uddybninger.

For eksempel ligger det nu ifølge vedkommende forklaring fast, at der er tale om, at den 74-årige gjorde en god gerning og samlede en blaffer op ved Coops lager ved krydset Koldingvej/Arnfredsvej i Vejen.

Hjælpen kvitterede blafferen for ved at trække en kniv og således tvinge den 74-årige til at forlade sit køretøj – en metallisk brun Volvo XC60. Dermed efterlyses både bil og røver nu. Ikke kun af det lokale politi, men alle tilstødende politikredse har ligeledes udtrykt, at man også her gerne må holde øje.

I pressemeddelelse skriver politiet nemlig, at det håber på hjælp fra borgere, der ser den pågældende bil, kan genkende gerningsmanden ud fra nedenstående beskrivelse eller har bemærket denne mand i området for røveriet. Hændelsen fandt sted klokken cirka 10.20 mandag.

Signalement af køretøjet
Volvo XC60
Lysebrun metallic-farvet
Årgang 2014
Registreringsnummer: BZ 54.943

Signalement af gerningsmanden
Mand
Skandinavisk af udseende
20 – 25 år
175 – 180 centimeter høj
Almindelig af kropsbygning
Brunt, kort hår
Talte svensk
Var iført en grå hættetrøje og blå cowboybukser
Havde en mørkfarvet tatovering på venstre side af halsen
Medbragte en grøn rygsæk og en dolk med sort skæfte

Siger disse detaljer dig noget, eller ser du bil eller mand, så kontakt da politiet på telefonnummer 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu