ANNONCE

Samler skidt: Sådan rengøres hovedtelefoner

20. januar 2020 13:33 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Hvad enten du benytter høretelefoner eller øretelefoner, så har de det tilfælles, at der kan gemme sig meget skidt og snavs.

Hovedtelefoner bruges i mange situationer i løbet af dagen. Måske bruger du dem, når du skal fra a til b, på kontoret til opkald, og når du er nede i fitnesscentret.

Jo mere dine hovedtelefoner er i brug, des mere snavs ophober sig i dem, derfor bør du prioritere at få dem rengjort, hvad enten du benytter dig af høre- eller øretelefoner.

Artiklen fortsætter efter videoen

Ingen vand

Hvis du er én af dem, der benytter øretelefoner, altså hovedtelefoner, der er beregnet til at placere inde i øret, så er de særligt udsat for snavs som ørevoks.

Ørevoks, støv og andet snavs forværrer lyden, der kommer ud gennem dine øretelefoner, skriver Good Housekeeping. I sidste ende kan det også være grunden til, at du er nødt til at købe nye. Derfor er der mange gode grunde til at holde dem rene.

Når dine øretelefoner skal rengøres, så er der én ting, der er meget vigtig at huske på, og det er, at du ikke må benytte for meget vand. Det er nemlig de færreste hovedtelefoner, der kan tåle vand.

Fat vatpinden

Fælles for rengøring af høre- og øretelefoner er, at der kan benyttes mange af de samme materialer.

Når hovedtelefoner skal rengøres, kan det være farligt at finde de samme rengøringsmidler frem, som du bruger til den almene rengøring i hjemmet. Men én god ting at finde frem er desinficerende middel.

Én anden ting, der er nyttig, når hovedtelefoner skal rengøres er ifølge Headphonesty en vatpind. Vatpinden har en form og størrelse, så den kan rengøre krumninger effektivt.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan du skal rengøre dine høre- og øretelefoner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu