ANNONCE

Sang kæmpehit: Mistede livet til coronavirus

31. marts 2020 12:33 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Musikeren Alan Merrill, der sang originalen af hittet I Love Rock 'n' Roll, døde søndag af coronavirus.

Søndag mistede Alan Merrill livet til, hvad han og datteren Laura Merrill i første omgang mente var en forkølelse, men som viste sig at være coronavirus.

Han blev 69 år gammel, skriver Daily Mirror.

Artiklen fortsætter efter videoen

To minutter til farvel

Det er musikerens datter Laura Merrill, der har informeret om dødsfaldet igennem sin personlige Facebook.

Her beskrev hun, hvordan hun oplevede sit sidste farvel til sin far.

– Jeg fik to minutter til at sige farvel, inden jeg blev skyndet ud, skriver hun i opslaget og fortsætter:

– Jeg passerede 50 blokke på min vej hjem stadig med et håb i mit hjerte. Da jeg nåede ind gennem døren til min lejlighed, modtog jeg nyheden om, at han var gået bort.

Stod bag kæmpehit

Godt nok er det formentlig ikke den originale version af I Love Rock ‘n’ Roll, som de fleste husker, for sangen gjorde Joan Jett til en megastjerne.

Hun hørte Alan Merrill synge den sammen med sit band The Arrows i et tv-show og besluttede at lave et cover af den. Det fik sangen til at stryge direkte til nummer et på Billboard Hot 100.

Alan Merrill har ikke bare sunget orignalen, han var også en af sangskriverne bag det store hit, der også siden er blevet indsunget af popsensationen Britney Spears.

Alan Merrill har haft flere hitsingler med bandet The Arrows i 1970’erne, derudover har han også spillet med bandet Meatloaf.

Musikeren havde planer om at udgive et nyt album, som datteren Laura Merrill kort forinden hans død havde taget billeder til.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu