Sara Blædel i italienske Vanity Fair

29. maj 2012 12:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sara Blædel i italienske Vanity Fair
Billede mangler

Kriminalforfatteren Sara Blædel optræder i disse dage i den italienske udgave af Vanaty Fair og fortæller om sig selv og om at rejse.
 
Sara Blædel er en af Danmarks mest solgte krimiforfattere og netop nu har hendes italienske læsere i Vanity Fair mulighed for at stifte et nærmere bekendtskab med den succesfulde forfatter, der er aktuel i Italien med spændingsromanen ”Aldrig mere fri”, der udkom i Danmark i 2008.
 
Interviewet med Sara Blædel handler om hende selv og om at rejse.
– Jeg bor på Frederiksberg. Kvarteret er smukt, fuld af grønne områder hvor man kan lave picnic. Hele vejen rundt om Frederiksberg Have er der restauranter og barer. Mine favoritter er Frederiks Have (Smallegade 41/ red.) samt den italienske tratorria Belis Bar (Smallegade 1/ red.), lyder det fra Sara Blædel, der også afslører, at den tur hun for altid vil huske foregik sammen med hendes søn.
 
– Det var en ferie på tre måneder med min søn på den amerikanske vestkyst. Vi forlod Seattle og ankom til Los Angeles uden en plan. Det var der, jeg for første gang indså betydningen af rejsen, som aldrig er en bevægelse, men opfattelsen af sig selv i tid og rum. Det var en uforglemmelig oplevelse. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu