Sara Bro vender tilbage til P3

12. juni 2012 21:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sara Bro vender tilbage til P3
Billede mangler

Radio- og TV-værten Sara Bro vender tilbage til Danmarks Radio P3 efter TV-eventyr – til efteråret er hun tilbage bag mikrofonen.
 
Det er en velkendt stemme, der til efteråret sætter sig bag mikrofonen på DR’s P3.  Efter en tur foran kameraerne på TV – blandt andet som vært på ZULU Awards, har Sara Bro sagt ja til at vende tilbage til P3’s formiddagsflade.
– Sara har en unik forståelse for P3’s lyttere, hun er en utroligt dygtig radiovært, og så er hun grundlæggende et dejligt menneske, som vi er rigtig glade for at have tilbage på holdet, siger programchef på P3, Christian Ottenheim.
 
Sara Bro er allerede startet i DR, og P3s lyttere vil i første omgang kunne møde hende i programmet ‘Sommermorgen’, som afløser ‘Go’Morgen P3’ hen over sommeren. Sideløbende med det, vil hun udvikle det nye formiddagsprogram, som efter planen går i luften til september.
 
– Sidste år fik jeg et spændende tilbud fra Nordisk Film og TV 2, som jeg ikke kunne sige nej til. Men det var mere svært at slippe P3, end jeg havde troet. Især lytterne. Og jeg er rigtig taknemmelig for, at jeg har fået chancen for igen at skulle være sammen med verdens bedste lyttere hver dag. Så må vi se på, om der bliver tid til noget tv i DR-regi senere, siger Sara Bro.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu