Sass Larsen skal i retten i bedragerisag

9. maj 2012 11:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sass Larsen skal i retten i bedragerisag
Billede mangler

Netop som socialdemokraten Henrik Sass Larsen står over for sit politiske comeback er det kommet frem, at han om blot to uger skal en tur i retten.
Sass Larsen skal nemlig vidne mod Køges tidligere socialdemokratiske borgmester Tommy Kamp, der sammen med ejerne af Køge-cafeen Cafe Vanilla er tiltalt for bedrageri, skriver Politiken.
Kamp var tæt på ejerne af cafeen, men venskabet krakelerede på grund af en pengestrid og for et års tid siden anklagede cafe-ejerne offentligt Kamp for at have modtaget bestikkelse i form af blandt andet gratis mad og en dyr cykel.
Det var også gennem Tommy Kamp, at den fremtrædende folketingspolitiker kom i kontakt med rockeren “Suzuki”-Torben. Den forbindelse fik statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) til at vrage Sass Larsen som minister, da hun skulle danne regering efter folketingsvalget.
Tirsdag kom det frem, at Sass Larsen står til at blive udnævnt som gruppeformand for Socialdemokraterne på Christiansborg.
21. maj begynder straffesagen mod de tre personer ved retten i Roskilde, og en af forsvarerne for cafeejerne, advokat Mikael Skjødt, bekræfter over for Politiken, at Henrik Sass Larsen er indkaldt som vidne, men vil ellers ikke kommentere sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu