Savnet 75-årig kvinde er fundet død

28. november 2018 17:51 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hun har været væk, mens der har været bidende kulde. Nu er hun fundet.

Savnet 75-årig kvinde er fundet død
Nu er den 75-årige kvinde fundet. Desværre er hun død.

Siden søndag har en 75-årig kvinde været meldt savnet. Nu er der nyt i sagen, men det er desværre en kedelig nyhed. Den 75-årige Ulla er afgået ved døden, bekræfter Nordsjællands Politi  i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi har været flittige i eftersøgningen, hvor de har ledt efter kvinden med brug af helikopter og hunde. Særligt det kolde vejr har gjort, at politiet har været bekymret. Men i dag onsdag, der fandt man kvinden omkring klokken 12.30 nord for Brede Mølle i nærheden af Nærumbanen.

Det er endnu for tidligt at sige, hvad der har slået kvinden ihjel, men der er ifølge Nordsjællands Politi ikke noget mistænkeligt ved dødsfaldet.

Nordsjællands Politi oplyser, at de pårørende er underrettet – og siger samtidig tak til de mange borgere, der har taget sig tid til at hjælpe og komme med oplysninger i forbindelse med eftersøgningen af den 75-årige kvinde.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at de ikke ønsker at kommentere sagen – samt de ikke har flere oplysninger på nuværende tidspunkt.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu