Savnet mand ædt af sine egne hunde

11. juli 2019 21:31 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Tekniske undersøgelser har afsløret holdbare DNA-beviser fra manden i hundenes afføring.

Savnet mand ædt af sine egne hunde
DNA tekniske undersøgelser af knoglerester i ekskrementer fra mandens hunde beviser, at det er dem, der har ædt ham. Foto: Colourbox.
Del:

Mysteriet om en 57-årig mand fra Johnson County i Texas, USA, der har været meldt savnet i flere måneder, er nu blevet løst. Han er blevet ædt af sine egne 18 hunde. Alt, også knogler, hår og tøj, har de ædt.

Det viser tekniske undersøgelser af hundenes afføring. I disse er der fundet knoglerester og DNA-analyser, der konkluderer, at de stammer fra den 57-årige.

Det skriver USA Today.

Manden skulle ifølge det lokale politi have haft seriøse problemer med helbredet, men det er uklart om det er de, der har taget livet af ham, eller om det er hundene, der har dræbt ham.

– Hverken vi eller folk vi har talt med, har nogenside tidligere oplevet , at en helt menneskekrop er blevet fortæret fuldstændig. Selv knoglerne er blevet fuldstændig skilt ad og ædt, har en talsmand fra politiet fortalt til The Associated Press, skriver USA Today.

Manden led af alvorlige helbredsproblemer, men det er uklart, om det var disse, der tog livet af ham, eller om han blev dræbt af sine hunde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu