ANNONCE

Savnet mor har måske efterladt mobil bevidst

14. februar 2012 08:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Savnet mor har måske efterladt mobil bevidst
Billede mangler

Den 48-årige mor til to, der har været forsvundet i fire døgn, har måske efterladt sine ejendele bevidst.
Det er nemlig bemærkelsesværdigt, at kvinden ikke har taget sin mobiltelefon og pung med, fortæller Yousses Harraki, der er efterforskningsleder fra station Bellahøj, til Newspaq.
Jeanett Rask forlod sit hjem på Nørrebro i København fredag for at gå en tur, men siden har ingen hørt livstegn fra hende.
“Det er naturligvis også noget, vi har bidt mærket i, at hun rent faktisk forsvinder uden nøgle, pung og mobiltelefon, hvilket er temmelig usædvanligt,” siger efterforskningslederen.
Uden mobiltelefon og dankort er det ikke muligt for politiet at spore eventuelle elektroniske signaler.
“Noget tyder på, at det måske har været helt bevidst, og det er også noget af det, vi har lagt mærke til og som vi tager in mente i forhold til vores efterforskning,” fortæller Yousses Harraki videre.
Politiet holder løbende øje med københavnske skadestuer og hospitaler i tilfældet af, at Jeanett Rask har været ude for en ulykke.
Derudover har politiet afhørt en række personer tæt på kvinden.
“Nu har vi prøvet med de nærmeste venner og de mest gængse efterforskningsskridt. Nu graver vi en tand dybere, og så må vi se, om det giver noget af sig.”
Da det ikke kan udelukkes, at Jeanett Rask har været ude for en ulykke, holder Politiet også øje med københavnske skadestuer og hospitaler.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu