ANNONCE

Saxo Bank blæser til angreb

2. oktober 2011 07:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Saxo Bank blæser til angreb
Billede mangler

Sprinternes dominans skal brydes og det vil Team Saxo Bank-Sungard sørge for, når stigningerne begynder på fjerde etape af Circuit Franco Belge i dag, søndag.
Lørdagens tredje etape startede i Anoing og sluttede omtrent 160 kilometer senere i Ichtegem, og som de foregående to etaper slap en håbefuld gruppe ryttere af sted for at snyde sprintermandskaberne, men endnu en gang måtte udbryderne se sig slået.
På opløbsstrækningen var feltet trukket ud på én lang snor og bevægede sig med sønderrivende fart mod målstregen, hvor Tom Veelers (Skil-Shimano) endeligt tog etapesejren foran gårsdagens vinder, Chris Sutton (Sky) og overtog den samlede føring i løbet.
Saxo Bank-SunGards hollandske sportsdirektør, Tristan Hofmann, glæder sig til at bryde sprinternes monopol på succes:
– De første tre dage af løbet har sprinterne været favoriseret med et fantastisk solskinsvejr uden vind sat helt flade veje, og det betyder en hel del, da det så er lettere at kontrollere løbet. Men i morgen får vi traditionen tro lov at slutte med et par stigninger, og det vil formentlig betyde større splittelse i feltet, og det er gode nyheder for os. Vi går efter at vinde, lyder det fra Saxo Bank-SunGards sportsdirektør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu