Saxo Bank: Breschel kan vinde klassiker

13. marts 2013 18:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Saxo Bank: Breschel kan vinde klassiker
Billede mangler

Søndag er det tid til den første af de traditionelle forårsklassikere i cykling, når det går løs med Milano-Sanremo. Team Saxo-Tinkoff stiller med et stærkt hold, og det danskbaserede mandskab har troen på,  at det kan ende med en sejr.

 

– Jeg tror, at både Matti [Breschel] og Daniele [Bennati] har styrken og erfaringen til at vinde dette løb, og de bliver hjulpet godt frem af en stærk gruppe af holdkammerater, siger Team Saxo-Tinkoffs sportsdirektør, Fabrizio Guidi, til holdets hjemmeside.

Han pointerer dog, at der er mange om buddet.

– I de lange og krævende klassikere, skal du også sørge for at holde fokus, holde dig ude af problemer og have en lille smule held på din side for at kunne vinde, men jeg er overbevist om, at holdet vil gøre det godt. siger Fabrizio Guidi.

I de senere år er løbet blevet vundet af sprintere, og derfor skal der nok bl.a. holdes et vågent øje med Mark Cavendish (Omega Pharma-Quickstep), som vandt løbet i 2009. Sidste års vinder, Simon Gerrans (Orica-GreenEdge), stiller også op.

Schweizeren Fabian Cancellara vandt i sin tid som CSC-rytter løbet. Det var i 2008. Til dato er det aldrig sket, at en dansker har vundet Milano-Sanremo.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu