Saxo-Tinkoff tilfreds – Greipel vinder

6. februar 2013 17:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Saxo-Tinkoff tilfreds - Greipel vinder
Billede mangler

Bjarne Riis’ mandskab stjal dog ikke meget af opmærksomheden på førstedagen, hvor feltet kørte fra Limoux til Gruissan ved den franske middelhavskyst.

Mange ryttere forsøgte at komme af sted i det afgørende udbrud, men det lykkedes sprinterholdene at holde lykkeridderne i skak, og derfor endte det som forventet med en massespurt. Her viste Andre Greipel klassen og strøg først over målstregen – og sikrede sig samtidig løbets førertrøje.

Hos Team Saxo-Tinkoff er sportsdirektør Dan Frost godt tilfreds med holdets indsats, selvom det blev til en relativ anonym dag.

– Etapen forløber stort set som forventet. I modvinden mod slutningen af etapen falder feltet til ro, og ingen forsøger at komme fri, da det blæser temmelig kraftigt hernede. Nicholas (Roche, red.) tabte kæden på et lidt penibelt tidspunkt ved indgangen til de sidste ti kilometer, men Bruno (Pires, red.) var nede og hjælpe ham op til feltet igen, siger Frost til holdets hjemmeside og tilføjer:

– Løbet kan tabes hver dag, men der kan særdeleshed vindes meget i morgen på den 24 kilometer enkeltstart, hvor vi håber at se Roman (Kreuziger, red.) og Roche køre en god tid. Dermed kan de skabe et godt udgangspunkt før fjerde etapes opstigning til Mont Faron, siger den danske sportsdirektør, som altså satser på, at holdet kan levere et større aftryk de fem resterende etaper.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu