Schalke-målscorer: Vi kunne have scoret flere

20. februar 2013 23:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Schalke-målscorer: Vi kunne have scoret flere
Billede mangler

Schalke fik med 1-1 på en svær udebane i Istanbul mod Galatasaray et solidt udgangspunkt inden returopgøret i Tyskland, og det var da også et par tilfredse spillere, der mødte pressen efter kampen.

 

– Vi leverede en rigtig flot præstation og fik fortjent uafgjort. Hvis vi havde angrebet bedre kunne vi have scoret endnu et mål, sagde Schalkes målscorer Jermaine Jones til Uefa.com efter kampen.

Schalke har ikke været for godt kørende i Bundesligaen det seneste stykke tid, men det gode resultat giver holdet selvtillid.

– Det var en fokuseret præstation og vi står i en god position inden returopgøret. Vi har haft nogle problemer i de sidste par uger, men med det gode resultat i dag, har vi fået selvtillid inden returen, sagde midtbanespilleren Julian Draxler.

Specielt i første halvleg satte Schalke et godt pres på hjemmeholdet, og det ærgrer tyskernes hollandske angriber Klaas-Jan Huntelaar, at de ikke kunne holde nullet.

– Vi gjorde det godt i første halvleg, hvor vi satte dem under stort pres og spillede god fodbold. Det er en skam, at vi lukker et mål ind, men alt i alt var det en god præstation.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu