Skandale på vej? Schalke protesterer over Drogba

21. februar 2013 14:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Skandale på vej? Schalke protesterer over Drogba
Billede mangler

Galatasaray spillede onsdag aften 1-1 mod Schalke 04 og havde begge de to nye stjerner Wesley Sneider og Didier Drogba med fra start.

 

Men måske var det i strid i reglerne, for hos tyskerne er der sået tvivl om, hvorvidt den tidligere Chelsea-stjerne overhovedet var berettiget til at spille for den tyrkiske klub.

Sagen er nemlig den, at Didier Drogba for nylig skiftede til Galatasaray på en 18 måneder lang kontrakt, men ifølge klubben han skiftede fra, Shanghai Shenhua, er angriberen stadig ejet af den kinesiske klub, fordi han skiftede midt i en kontraktperiode og uden en transfersum.

Omvendt bedyrer Drogba, at Shanghai Shenhua ikke længere har ejerskab over ham, fordi de har misligholdt kontrakten ved ikke at udbetale ham løn i de seneste tre måneder. 

Derfor har Schalke 04 nu valgt at angive en officiel protest til UEFA for at finde ud af, hvad der er op og ned i hele skiftet. Det skriver den tyske avis Bild.

– Der er tvivl om Drogbas tilladelse til at spille Champions League. Schalke 04 forbeholder sig retten til at undersøge sagen, skriver den tyske klub på sin Twitter-profil. 

Hvis Schalke 04 får medhold i sin protest, vil Galatasaray blive taberdømt 0-3.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu