Schmeichel: Pletten skal vaskes væk

18. marts 2013 18:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Schmeichel: Pletten skal vaskes væk
Billede mangler

Kasper Schmeichel fik godt nok landsholdsdebut mod Makedonien i sidste måned, men det er næppe positive minder, der vælter frem fra den kamp.

Danmark kollapsede mod Makedonien og tabte 0-3. Selv om Schmeichel ikke rigtig kunne klandres nogle af målene, så er han sulten efter revanche.

– Det er da ikke så sjovt at have det ene nederlag stående i statistikkerne, så jeg er da helt sikkert opsat på at få vasket den plet væk, siger Kasper Schmeichel, dasporten.dk taler med ham i sol og 20 graders varme ved landsholdets eftermiddagstræning i Marbella.

Men det er ikke sådan, at nederlaget i Makedonien stadig rumsterer i hovedet på ham.

– Jeg var videre allerede dagen efter. Jeg har efterhånden været så mange år i fodbold, at jeg har lært, at det bare handler om at komme videre. Jeg spiller mange vigtige kampe hele tiden, og der skal min fokus være, siger Kasper Schmeichel.

Han håber, at det bliver ham, landstræner Morten Olsen peger på igen foran de to øvrige målmænd i truppen som er Stephan Andersen og FCNs Jesper Hansen.

– Det er en helt åben konkurrence. Det er to stærke målmænd, og intet er sikkert. Men selvfølgelig vil jeg stå. Jeg er i en rigtig god form og spiller hver eneste gang for Leicester, så jeg håber, at Morten vælger mig igen mod Tjekkiet. Det vil være spændende at spille en så vigtig kamp for landsholdet, forklarer Schmeichel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu