Schöne brændte straffe og sendte Ajax ud

21. februar 2013 23:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Schöne brændte straffe og sendte Ajax ud
Billede mangler

Danskerkolonien Ajax Amsterdam havde et rigtig fornuftigt udgangspunkt for at gå videre i Europa League torsdag aften. Med en sejr på 2-0 i den første kamp mod Steaua Bukarest, så det ud til, at hollænderne ville gå forholdsvist sikkert videre til 1/8-finalerne.

Men så let skulle det ikke gå. Steaua Bukarest lavede balance i regnskabet, da hjemmeholdet med et mål i både første og anden halvleg vandt kampen med 2-0 ved den ordinære spilletid. I den forlængede spilletid formåede ingen af holdene at score, og så måtte en straffesparkskonkurrence afgøre, hvem der skulle gå videre. 

Ajax, som havde Christian Poulsen, Christian Eriksen og Viktor Fischer i startopstillingen, åbnede straffesparkskonkurrence, og det blev til en sikker scoring af Christian Eriksen. På Ajax’ næste forsøg gik det dog galt, da indskiftede Lasse Schöne brændte med et sløjt forsøg. Senere brændte også Moisander fra Ajax, da han på et frygteligt spark sendte bolden over mål. Steaua scorede derimod på deres forsøg og vandt straffesparkskonkurrencen 4-2.

Chelsea var få minutter fra også at skulle ud i forlænget spilletid, da de var på besøg hos Sparta Prag, men Eden Harzard sikrede Chelsea 1-1 i sidste minut, og de forsvarende Champions League-mestre er dermed videre med samlet 2-1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu