ANNONCE

Schöne: Her har I ham tilbage

15. marts 2021 12:13 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk

Lasse Schöne får comeback på landsholdet

Schöne: Her har I ham tilbage
Lasse Schöne er tilbage i Holland efter turen til Italien. Og nu vender han også tilbage til landsholdet. Foto: Pro Shots/Sipa USA) *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***

Marts byder på tre VM-kvalifikationskampe for Herrelandsholdet, og nu har landstræner Kasper Hjulmand udtaget sin trup til de tre opgaver.

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse.

Den tæller 26 spillere, og blandt navnene finder man Lasse Schöne, som dermed er tilbage på landsholdet efter lidt over et års fravær.

Han var senest med i november 2019, da kvalifikationen til EM blev sikret i Dublin. Schöne har spillet 50 kampe for landsholdet.

Han får comeback

Udover Schöne er også Nicolai Boilesen tilbage på landsholdet. Han optrådte senest for landsholdet i marts 2018 mod Chile. Boilesen står noteret for 17 kampe for Danmark.

Herrelandsholdet skal i aktion tre gange over seks dage i slutningen af marts. Den 25. marts gælder det Israel på udebane, den 28. marts gæster Moldova Herning, før det hele afsluttes med en udekamp mod Østrig den 31. marts.

Lasse Schöne har fundet sig godt til rette i sin nye klub Heerenveen.

Dermed får han også comeback i landsholdslejren efter cirka et års fravær, da han endte ude i kulden i Genoa, inden det lykkedes ham at lande en kontrakt i Holland for en måneds tid siden.

En dygtig spiller

– Lasse Schöne har fået spillet en del på det seneste. Han er en dygtig spiller, som kender holdet og omgivelserne.

Og så er han en lidt anderledes type end de andre, vi har udtaget, og vi vil gerne se ham an, siger landstræneren.

Danmark indleder kvalifikationen frem mod VM i Qatar med en udekamp i Israel torsdag 25. marts. Tre dage senere venter Moldova i Herning, og yderligere tre dage senere skal Danmark spille en udekamp i Østrig.

Danmark er også i VM-kvalifikationsgruppe med Skotland og Færøerne. Kun gruppevinderen er sikker på en VM-billet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu