Schwartz sendte Randers op på andenpladsen

17. marts 2013 16:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Schwartz sendte Randers op på andenpladsen
Billede mangler

Ronnie Schwartz sikrede Randers FC den bedst tænkelige start på søndagens kamp mod Silkeborg, da han allerede efter otte minutter udnyttede et fladt indlæg og sendte bolden i nettet med indersiden.

 

Inden pausen burde også Mads Fenger have scoret, da bolden dumpede ned for fødderne af ham i det lille felt. Forsvarsspilleren fik dog ramt bolden helt skævt, og den kom aldrig i nærheden af det ellers frie mål.

I den anden ende af banen havde Silkeborg også sine muligheder. Først et stolpeskud af Christopher Poulsen og senere en stor chance til Kasper Risgaard, der dog fra fri position midt i feltet måtte se David Ousted parere afslutningen med foden.

Dermed gik Randers FC til pause foran 1-0.

Efter pausen startede hjemmeholdet også stærkest, men stille og roligt arbejdede Silkeborg sig ind i kampen. Det højere pres gav dog aldrig udslag i de helt store chancer, mens Randers til gengæld fik flere store tilbud efter omstillingsspil. Blandt andet da Jonas Kamper løb fra Silkeborg-forsvaret, ind hans afslutning fra en spids vinkel prellede af på keeperen.

Også Schwartz kunne have gjort det til 2-0 ved flere lejligheder.

Det blev dog ved det ene mål, hvilket Randers-spillerne da også så ud til at være helt tilfredse med. I de sidste minutter var det i hvert fald ikke det målsøgende spil, der prægede hjemmeholdet. Her gjaldt det bare om at holde bolden på egne fødder. Meget gerne ud ved hjørneflaget.

Med forårets tredje sejr af ligeså mange mulige, hopper Randers FC op på andenpladsen i Superligaen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu